ZADELMAK MAKEN

ZADELMAK MAKEN

Wij maken ook paarden zadelmak. Dit gebeurt stap voor stap. Het ene paard loopt met een maand vol vertrouwen door de bak met iemand op zijn rug, het andere paard heeft meer tijd nodig.

Wij geven elk paard de tijd die ze nodig hebben en laten de paarden in hun waarde. Daarbij is het ook mogelijk om u daarna nog een tijd te begeleiden.

Schroom dus niet en benader ons voor de velle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

ANYSHA - Arabisch volbloed van Alkan

Anysha is een merrie van 3 jaar die ik begin juli zadelmak gemaakt heb.

Deze merrie pikte alles zeer snel op en na het nodige longeerwerk kon ik al vrij snel het zadel erop leggen. Van het zadel op haar rug was ze niet echt onder de indruk vandaar dat ik de 2e keer al op haar rug ben gaan zitten en heb ik in alle rust aan de longeerlijn wat draf en stapwerk kunnen doen. Anysha voelde al direct goed aan zodat ik al snel los van de longeerlijn met haar aan het werk kon. Na een periode van 4 weken kon ik haar al afleveren aan haar amazone Daphne Plaisier. 

Daphne veel succes met deze fijne merrie

FARAH - FOR PLEASURE van Dreamcather

Voor Daniëlle van Rooij heb ik haar 3 jarige merrie zadelmak gemaakt. Zij was hier zelf al mee begonnen maar door een blessure van Daniëlle was de voortgang onderbroken. Deze merrie heeft een fantastische instelling waardoor ik haar, na 9 keer met haar gewerkt te hebben, met een tevreden gevoel kon overdragen aan Daniëlle.

Inmiddels is Daniëlle alweer zover hersteld dat ze volop aan het genieten is van haar Farah.

Ik wens Daniëlle dan ook veel succes met haar topper.